Søg i denne blog

torsdag den 3. november 2011

Vikingegryde - en rigtig klassiker

Selv traditionel mad for mænd kan laves så det ikke tager livet af os kvinder ;) Opskriften passer til 2-3 personer.


Ingredienser:
250 g. afpudset svinemørbrad
100 g. cocktailpølser
1 løg
4 fed hvidløg
Karry, røget paprika
2,5 dl. madlavningsfløde 4 %
1 spsk. konc. tomatpure
Salt, peber

Fremgangsmåde:
1. Skær mørbrad i strimler, steg dem lige netop møre i olie og sæt til side.
2. Varm olie i en gryde og brænd karry'en kort af. Tilsæt finthakket løg, finthakket hvidløg og paprika og steg kort.
3. Tilsæt madlavningsfløde, tomatpure og ½ dl. vand og varm igennem. Smag til med salt og peber.
4. Tilsæt cocktailpølser og kød og lad retten simre et øjeblik.

Serveringsforslag: Ris eller kartofler stegt i ovnen og blandet salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar