Søg i denne blog

torsdag den 3. november 2011

Reje-salsa

Denne mexicansk inspirerede forret er ganske simpel og let at lave samtidig med at den er super lækker. Den er en smule stærk men ikke værre end man kan servere den for de fleste. Jeg ville dog ikke servere den for farmor ;) Retten er absolut bedst og mest autentisk med koriander, men hvis man ikke bryder sig om koriander, kan den erstattes af persille. Jeg fik desværre ikke taget et billede af denne ret. Opskriften passer til 4 store eller 6 mindre forretter.

Ingredienser:
2 store tomater
1 rød peber
200 g. majs (frost eller dåse)
2 spsk. hakket koriander
½ tsk. Tabasco
2 spsk. lime saft
2 spsk. olivenolie
300 g. rejer
2 modne avocadoer
Tortilla chips

1. Halver tomaterne, fjern det våde indhold og skær i små tern.
2. Rens peberfrugterne og skær i små tern.
3. Bland tomat, peberfrugt, majs, koriander, tabasco, lime, olivenolie og rejer i en skål. Opbevares i køleskab indtil kort før servering.
4. Skær avocadoerne i små tern og vend i blandingen.
5. Fordel i 4-6 skåle eller glas og server med tortilla chips.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar