Ingredienser:
500 g. pasta, gerne skruer eller lignende, da retten så er nemmere at røre sammen
20 g. oliemargarine
1 stort løg, finthakket
2½ dl. madlavningsfløde 4 %
1 1/4 dl. hvidvin
2 spsk. hakket dild
1 agurk
200 g. røget laks i strimler
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer ca. 4 min og holdes varmt.
3. Skræl agurken og kasser skrællen. Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken. Kasser det bløde i midten.
4. Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.
5. Hældes i en serveringskål og serveres.
Serveringsforslag: Godt brød og en skål salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar