Søg i denne blog

lørdag den 19. november 2011

Pasta m. laks i flødesauce

De fleste elsker pasta men af og til kan det være lækkert med lidt variation i forhold til de tradtionelle bologneser og lasagner. Denne ret er let og sommeragtig, samtidig med at den er rafineret og fint kan gøre det ud for en gæstemiddag. Og med de rette råvarer ganske sund og fedtfattig. Opskriften passer til 3-4 personer.



Ingredienser:
500 g. pasta, gerne skruer eller lignende, da retten så er nemmere at røre sammen
20 g. oliemargarine
1 stort løg, finthakket
2½ dl. madlavningsfløde 4 %
1 1/4 dl. hvidvin
2 spsk. hakket dild
1 agurk
200 g. røget laks i strimler

Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer ca. 4 min og holdes varmt.
3. Skræl agurken og kasser skrællen. Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken. Kasser det bløde i midten.
4. Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.
5. Hældes i en serveringskål og serveres.

Serveringsforslag: Godt brød og en skål salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar